SUP ACTIVITEITEN OP INSCHRIJVING

  • Zondag 13 oktober vollemaanSUP, 19.00 uur – 20.30 uur, €30,- pp.

Bijzondere eerste vollemaanSUP!

Vrijdag 13 september 2019. Terwijl de zon onder gaat ,maken we ons klaar om het water op te gaan. Wit lampje voor en rood lampje achter. Terwijl de laatste kleuren van de zonsondergang verdwijnen zijn we bij het eilandje van de Herenlaakplas. Onze ogen zijn al gewend aan de duisternis en voor ons komt de goudkleurige volle maan op. Iets verderop spotten we in het water 7 bevers. We peddelen naar het midden van de plas en bewonderen de volle maan die een mooi schijnsel over de plas werpt. Er staat geen wind, het water is zo vlak als een spiegel. Dit is genieten in optima forma!!!

Eerste zonsondergangSUP groot succes!

De wind gaat liggen, het water wordt een vlak en een spiegel. De wolken schuiven voorbij de zon. De dag loopt op zijn einde. En op dat moment stap je op een SUP om een tocht te maken op plas Herenlaak in Aldeneik. Dat is heerlijk ontspannen en relax genieten van de natuur en een prachtige zonsondergang, terwijl je toch inspannend bezig bent! Vlak voordat het echt donker wordt stappen we weer voldaan de SUP af. Toch wel inspannend en die enkele boot die er nog was zorgde nog voor wat leuke golfslag. Moe maar voldaan is de dag dan echt ten einde.

NIEUW: YOGA SUP.

In samenwerking met Yoga Studio HOY YOGA van Josie Smeets gaan we 4 juli beginnen met YOGA SUP! Een combinatie van suppen, yoga, inspanning en ontspanning. En dat op een supboard op het water in de natuur! Deze activiteit gaat door op donderdag van 19.30 uur tot 21.00 uur. Wil je dit gaan ervaren, neem dan snel contact op met SUPclub Maasvallei. Een losse les is €25,- een strippenkaart voor meerdere keren is €20,- per les.

NIEUW: HONDENSUP.

Samen met je hond een mooie en leuke activiteit doen? Dat kan op een SUP. We bouwen de les op van zittend tot misschien wel staand op het supboard terwijl je hond voorop het board zit/ligt. Samen genieten van de de rust op het water in de natuur. Voor meer info kijk bij PRIJZEN, of stuur een mail/app.

NIEUW: XL SUP TOUR: Herenlaak – Ohé en Laak – Herenlaak 2,5 – 3 uur.

Voor de Sportievelingen is er vanaf juni en XL SUP tour. Deze tour gaat vanaf Herenlaak de Maas over naar Ohé en Laak. Deze sportieve uitdaging zorgt zeker voor wat golven onderweg door de andere waterweggebruikers. Eenmaal de Maas over is er alle ruimte en rust voor een welverdiende pauze. Kijk bij de prijzen voor de mogelijkheden en de kosten.

Mooie SUP actviteit voor een vriendinnengroep.

Naast een SUPtour is er ook zeker tijd om uitdagingen aan te gaan, spelletjes te doen. Veel lol, met natuurlijk kans op nat worden.

SUPclub Maasvallei is begonnen.

Begin mei was het dan zover. De eerste groepen konden het water op in Aldeneik. Zowel zaterdag als zondag een mooie tour gemaakt. Kijk hieronder voor een impressie.

LOCATIE!

En toen was er water!! Na een kleine maand van zoeken en informeren voor een locatie ben ik uitgekomen in Aldeneik (Maaseik). Herenlaak is de ideale plas voor suppen. Het eerste gedeelte is overzichtelijk en zonder gemotoriseerde watersport. Ideaal om te oefenen. De grote plas er achter biedt genoeg mogelijkheden voor een mooie tour.