NIEUWS

SUP seizoen 2023!

We gaan met z’n allen weer naar buiten, de natuur in. En SUPpen is ideaal om op het water in de natuur te ontspannen en toch inspannend bezig te zijn. U kunt zich aanmelden per groep of inschrijven op een activiteit op inschrijving. Bij veel animo kunnen kleine groepen gecombineerd worden. De agenda staat hieronder en wordt regelmatig bijgewerkt. Heeft u zelf een datum en tijd in gedachte, neem dan gerust contact op. Voor SUPverhuur, neem contact op voor de mogelijkheden.


Datum Tijd Activiteit Prijs pp Maximaal aantal deelnemers
Elke donderdag19.00 uur-20.30 uurSUPyoga€25,-*10 plaatsen
geen SUP- of yoga ervaring nodig
zondag 16 aprilhele dagSUPVOLZET ivm evenement op externe locatie
zaterdag 29 april17.00 uur-18.30 uur


19.30 uur-21.00 uur
SUPtour-les of SUPverhuur

zonsondergangSUP
€25,-
€20,-

€30,-
Nog 8 plaatsen


Nog 10 plaatsen
vrijdag 5 mei
19.30 uur-21.00 uur

21.00 uur-22.30 uur

zonsondergangSUP

vollemaanSUP**
€30,-

€30,-

Nog 10 plaatsen

Nog 10 plaatsen (enige ervaring vereist)
* €20,- per les bij deelname aan meerdere SUPyoga lessen na de eerste les.
** vollemaanSUP; enige SUPervaring vereist.

NIEUW: 2e locatie.

Vanaf dit seizoen kan SUPclub Maasvallei terecht op een tweede locatie. De plas bij Ophoven, gemeente Kinrooi, mogen we ook gaan gebruiken voor de SUP activiteiten die SUPclub Maasvallei aanbiedt. Zo breiden we de SUP activiteiten in Limburg verder uit. We weken er in de afgelopen twee jaar al wel eens naar uit als er blauwalg in de plas bij Aldeneik was. Nu hebben we een extra mogelijkheid met deze locatie. De plas is groter en er is minder snelle vaart. Beide locaties zijn prachtig en hebben elk hun eigen troeven. Zo kunnen we nog beter de activiteiten afstemmen op de groep, het weer of de omstandigheden.


NIEUW: SUP verhuur.

SUPpen is al een aantal jaren een nieuwe trendy watersport. Er zijn steeds meer mensen die al een beetje ervaring hebben. Daarvoor is de SUP verhuur ideaal. Na een korte uitleg aan de kant, gaat u daarna uw eigen weg. De verhuur is inclusief board, peddel en leash. We hebben opblaasbare SUPboards van Mistral en Moai. Neem snel contact op voor de mogelijkheden en reserveer uw SUP board.


2021: Derek Malou’s promovideo Visitlimburg.

Visitlimburg vraagt of ik mee wil doen aan een promovideo. Derek Malou komt beelden maken. Het is een bijzondere man die met zijn zus (beiden uit Tsjechië) hele mooie kunstzinnige video’s maakt. Het resultaat kun je hier zien.


2020: Lotte Vanwezemaele op bezoek.

In de zomer van 2020 maakt HBVL een serie om bijzondere plaatsen/activiteiten in Limburg in de kijker te zetten met behulp van een bekende Vlaming. Lotte Vanwezemaele komt suppen. Een bijzondere en mooie ontmoeting op het water van de Heerenlaakplas. Ga hier naar de link van het artikel in HBVL. Foto’s: Luc Daelemans.


2020: TVL Zomertip Maaseik

TV Limburg komt opnamen maken van Maaseik voor het programma Zomertip. Een heel script met een interview en een zonsondergangSUP. Klik hier voor het resultaat.

2019: SUPclub Maasvallei is begonnen.

Begin mei 2019 was het dan zover. De eerste groepen konden het water op in Aldeneik. Kijk hieronder voor een impressie.